– en av alla fördelar med Digitala Kontoret

Fakturera direkt från mobilen

När du använder Digitala kontorets faktura app kan du fakturera direkt från mobilen. Du behöver inte koppla appen till en redovisningsbyrå för att få utnyttja faktura appen i ditt företag. Faktureringen kan även köras som ett gratis faktureringsprogram på webben.

Digitala Företaget är den enda app du behöver för ditt företags administration. Du gör allt direkt i appen – fakturering, utläggshantering, körjournal, tidrapportering, mm – och får bokstavligt talat kontoret på fickan. Digitala Företaget kan även köras på webben och du kan växla mellan app och webb.

Fakturera direkt från mobilen


FAKTURERINGSkapa och skicka nya fakturor

Stöd för ROT/RUT, omvänd moms och EU-moms

Du skapar snabbt och enkelt nya fakturor i appens fakturaregistrering. När du skapat fakturan skickar du den som pdf-bilaga till kundens registrerade e-postadress. Appen hanterar även påminnelser vid obetalda fakturor.
Digitala Företaget har stöd för dig som säljer HUS-tjänster, tjänster med omvänd moms eller EU-försäljning.

Fota redan gjorda fakturor

Kund- och artikelregister

Redan gjorda fakturor kan du fota och skicka till din redovisningsbyrå så att de bokförs.

Begär Offert

Se efter hur mycket
pengar du sparar med

Digitala Företaget innehåller ett kundregister och ett artikelregister som underlättar och snabbar upp faktureringen.

Kreditfakturor

Behöver du upprätta en kreditfaktura finns en smidig funktion för det.
Fakturering
Tidrapportering
Kommunikation
Körjournal
Fota Dina Kvitton
Att Göra


Med Digitala kontoret e-Office jobbar du digitalt med din redovisningsbyrå och kan på så vis sänka dina bokföringskostnader.
Du fotar leverantörsfakturor och kvitton, skapar kundfakturor, hanterar utlägg mm – direkt i appen. Din redovisningsbyrå får direkt tillgång till underlagen och sköter resten. 
Med Digitala Företaget får du din bokföring gjord av ett proffs – men till en lägre kostnad än traditionella redovisningsbyråer kan erbjuda. Andra fördelar är att du pratar med byrån direkt via appen och kan följa hur din firma går i den tydliga ekonomiöversikten.  
Du hittar din redovisningsbyrå direkt i appen!

Vanliga frågor

Varför ska jag använda Digitala kontoret?

Digitala kontoret gör det möjligt för dig att direkt kunna ta hand om dina kvitton och fakturor, och du kan även skapa och skicka fakturor direkt i mobilen, så att
du spar tid som du istället kan lägga på ditt företagande.

Vad använder jag appen till?

Appen används för att effektivisera och förenkla hanteringen av dina bokföringsunderlag. Du kan på ett snabbt och enkelt sätt förse din redovisningsbyrå med de bokföringsunderlag den behöver.

Kan jag använda gratisversionen av appen?

Ja, det kan du. Du kan bland annat skapa och skicka fakturor, upprätta körjournal och tidrapport, mm. Men för att kunna utnyttja produkten fullt ut krävs det också en koppling till en redovisningsbyrå.

Sköter jag min bokföring själv via appen?

Nej, det du gör i appen eller på webben blir redovisningsbyråns bokföringsunderlag. Utifrån dessa underlag gör byrån din bokföring. 

e-Office.seFaktureringBokföringKörjournal – TidrapporteringEkonomiöversikt
ProjektAtt GöraLista – Fota kvitton och fakturorKommunikation