Kommunikation

Blixtsnabb kommunikation med byrån direkt i appen

Kommunikation – en av alla fördelar med Digitala Kontoret

Kommunikation: i Digitala Kontoret är den enda app du behöver för ditt företags administration. Du gör allt direkt i appen – fakturering, utläggshantering, körjournal, tidrapportering, mm – och får bokstavligt talat kontoret på fickan. Digitala Företaget kan även köras på webben och du kan växla mellan app och webb. 


Kommunikation


Kommentarer till affärshändelser

Meddelanden direkt i att göra-listan

Det vanligaste är nog att det uppstår frågor kring ett underlag som byrån vill ha svar på, t ex ett förtydligande. Men det kan också vara att du har en fråga kopplad till en specifik händelse, t ex om den aktuella utgiften är avdragsgill. Frågan och svaret hamnar då i rätt kontext.I registreringen finns tre biltyper När du får ett meddelande från din redovisningsbyrå hamnar det som en push i din mobil och under Att göra på startsidan i appen, så du inte riskerar att missa något.

Enkelt att överblicka meddelanden

Meddelanden som inte är kopplade till händelser

I listan med dina meddelanden kan du antingen välja att visa din inkorg eller dina skickade meddelanden.

Begär Offert

Se efter hur mycket
pengar du sparar med

I appen går det även att skicka meddelanden som inte är kopplade till någon särskild händelse.

Fakturering
Tidrapportering
Kommunikation
Körjournal
Fota Dina Kvitton
Att Göra

Digital Redovisnings-Byrå


Med Digitala kontoret e-Office jobbar du digitalt med din redovisningsbyrå och kan på så vis sänka dina bokföringskostnader.
Du fotar leverantörsfakturor och kvitton, skapar kundfakturor, hanterar utlägg mm – direkt i appen. Din redovisningsbyrå får direkt tillgång till underlagen och sköter resten. 
Med Digitala Företaget får du din bokföring gjord av ett proffs – men till en lägre kostnad än traditionella redovisningsbyråer kan erbjuda. Andra fördelar är att du pratar med byrån direkt via appen och kan följa hur din firma går i den tydliga ekonomiöversikten.  
Du hittar din redovisningsbyrå direkt i appen!

Vanliga frågor

Varför ska jag använda Digitala kontoret?

Digitala kontoret gör det möjligt för dig att direkt kunna ta hand om dina kvitton och fakturor, och du kan även skapa och skicka fakturor direkt i mobilen, så att
du spar tid som du istället kan lägga på ditt företagande.

Vad använder jag appen till?

Appen används för att effektivisera och förenkla hanteringen av dina bokföringsunderlag. Du kan på ett snabbt och enkelt sätt förse din redovisningsbyrå med de bokföringsunderlag den behöver.

Kan jag använda gratisversionen av appen?

Ja, det kan du. Du kan bland annat skapa och skicka fakturor, upprätta körjournal och tidrapport, mm. Men för att kunna utnyttja produkten fullt ut krävs det också en koppling till en redovisningsbyrå.

Sköter jag min bokföring själv via appen?

Nej, det du gör i appen eller på webben blir redovisningsbyråns bokföringsunderlag. Utifrån dessa underlag gör byrån din bokföring. 

e-Office.seFaktureringBokföringKörjournal – TidrapporteringEkonomiöversikt
ProjektAtt GöraLista – Fota kvitton och fakturorKommunikation

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *