ProjektMed PROJEKT får du kontroll över kostnader och intäkter

– en av alla fördelar med Digitala Företaget

Digitala Företaget är den enda app du behöver för ditt företags administration. Du gör allt direkt i appen – fakturering, utläggshantering, körjournal, tidrapportering, mm – och får bokstavligt talat kontoret på fickan. Digitala Företaget kan även köras på webben och du kan växla mellan app och webb. 


Projekt


Registrera mot projekt

Fakturera ett projekt

Vare sig du registrerar ett kostnadskvitto, en tidrapport eller en körjournal mm kan du knyta dessa registreringar till ett projekt. Du kan sedan använda detta som en separat sammanställning/översikt, alternativt välja att fakturera ett projekt i sin helhet genom att importera det till en faktura.
I registreringen finns tre biltyper Om du har projektregistrerat löpande utgifter, tidrapporter, körjournaler osv som du vill fakturera, kan du enkelt göra detta när du skapar din faktura.

Exportera ett projekt

Granska ett projekt

I listan med dina meddelanden kan Om du behöver kan du exportera ett projekt. En projektsammanställning i PDF-format mailas då till din e-postadress.

Begär Offert

Se efter hur mycket
pengar du sparar med

Om du har många projekt upplagda kan du filtrera dem. Genom att klicka på ett projekt visas en översikt över projektet. Du ser bland annat en summering över antal timmar, antal kilometer, kostnader med mera.Fakturering
Tidrapportering
Kommunikation
Körjournal
Fota Dina Kvitton
Att Göra

Digital Redovisnings-Byrå


Med Digitala kontoret e-Office jobbar du digitalt med din redovisningsbyrå och kan på så vis sänka dina bokföringskostnader.
Du fotar leverantörsfakturor och kvitton, skapar kundfakturor, hanterar utlägg mm – direkt i appen. Din redovisningsbyrå får direkt tillgång till underlagen och sköter resten. 
Med Digitala Företaget får du din bokföring gjord av ett proffs – men till en lägre kostnad än traditionella redovisningsbyråer kan erbjuda. Andra fördelar är att du pratar med byrån direkt via appen och kan följa hur din firma går i den tydliga ekonomiöversikten.  
Du hittar din redovisningsbyrå direkt i appen!

Vanliga frågor

Varför ska jag använda Digitala kontoret?

Digitala kontoret gör det möjligt för dig att direkt kunna ta hand om dina kvitton och fakturor, och du kan även skapa och skicka fakturor direkt i mobilen, så att
du spar tid som du istället kan lägga på ditt företagande.

Vad använder jag appen till?

Appen används för att effektivisera och förenkla hanteringen av dina bokföringsunderlag. Du kan på ett snabbt och enkelt sätt förse din redovisningsbyrå med de bokföringsunderlag den behöver.

Kan jag använda gratisversionen av appen?

Ja, det kan du. Du kan bland annat skapa och skicka fakturor, upprätta körjournal och tidrapport, mm. Men för att kunna utnyttja produkten fullt ut krävs det också en koppling till en redovisningsbyrå.

Sköter jag min bokföring själv via appen?

Nej, det du gör i appen eller på webben blir redovisningsbyråns bokföringsunderlag. Utifrån dessa underlag gör byrån din bokföring. 

e-Office.seFaktureringBokföringKörjournal – TidrapporteringEkonomiöversikt
ProjektAtt GöraLista – Fota kvitton och fakturorKommunikation

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *